Ekonomi:
banner175
Esnaftan, zincir market açmayı zorlaştıran ‘yönetmelik' çağrısı
Denizlili Bakkal Elvan Ünal, yerel ve zincir marketlerin hızla şube artırmasının birçok esnaf kolunu tehdit ettiğini söyleyip Pamukkale Belediyesi’ni göreve çağırdı.
 
Esnafın hakkının Anayasa ile korunduğunu, devletin önlem almak zorunda olduğundan yola çıkan Ünal, Akçakoca, Samsun 19 Mayıs, Kale, Geyve ve Dursunbey belediyelerinin zincir marketlere karşı aldığı önlemleri örnek göstererek Pamukkale Belediyesi’nden yönetmelik çıkarmasını istedi.
 
Bundan böyle açılacak zincir marketlerin, kavşaklara yakın olmaması, her market arasında en az bin metre mesafe bulunması, otoparkının bulunması gibi zorunluluklar getirilmesini isteyen Ünal, yerel esnafın kentinde kazanıp kentinde harcadığını belirterek yönetmeliğin çıkarılmasının kaçınılmaz olduğunu söyledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku