Ekonomi:
banner175
Forbes'in ‘En Zengin 100 Türk' listesine Denizli'den iki isim girdi
Forbes Türkiye, Türk milyarderler listesini yayınladı. 2020 yılında, Türkiye'den 29 dolar milyarderi çıktı. Geçen yıla göre milyarder sayısı 3 artarken, iki yıl önceye göre ise 6 azaldı.
 
Haber Global’in aktardığı listeye göre, listede iki Denizlili bulunuyor. Babadağlı iş insanı Ahmet Nazif Zorlu, 1,1 milyar dolar serveti ile listenin 25’nci sırasında yer alıyor. Zorlu’nun 2018 serveti 1,4 milyar dolar, 2019 serveti ise 950 milyon dolar olarak görülüyor.
 
Ahmet Nazif Zorlu’nun ağabeyi Zeki Zorlu’nun oğlu, Olgun Zorlu da 700 milyon dolarlık serveti ile listenin 43’ncü sırasında yer alıyor. Yeğen Zorlu’nun 2018 serveti 1 milyar dolar iken, 2019 serveti ise 650 milyon dolar olarak listede yer alıyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku