Ekonomi:
banner175
Gençlik Meclisi ile girişimci gençler yetişiyor
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğiyle gençlere “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” verildi. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni tamamlayan 50 genç Kent Konseyinde düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Sertifika törenine Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Denizli KOSGEB Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, Kişisel ve Kurumsal Danışman Özcan Torbalı ve girişimcili eğitimi alan gençler katıldı. Denizli KOSGEB Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç, “Bizler KOSGEB olarak yatırım yapmak isteyen gençlerimize desteğimizi sürdüreceğiz. Bu kurs içinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyine teşekkür ediyorum. Bu aldığınız eğitimin sizlere faydalı olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
“Bu eğitimle bir adım öndesiniz”
 
Kent Konseyinin, sürekli faaliyette olduğunu ve her zaman kapısı açık olan bir yer olduğunu belirten Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Ben sizlerin bu eğitimden sonrada buraya sık sık gelmesini istiyorum. Bu eğitim maratonu da hepinize hayırlı olmasını diliyorum.  Bu eğitimi alanlar eşdeğerlerine göre hayata bir adım önde başlayacaklar. İşinizi kurarken ve hayatınızı planlarken çok faydasını göreceksiniz” dedi.
 
“Proje paydaşlarına teşekkür ediyorum”
 
Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Hayata genel olarak baktığımızda da hem pratikte öğrendiklerimizi hem teoride öğrendiklerimizi gerçek yaşamda a uygulayabiliyorsak ayakları yere basar hale getirebiliyorsak başarılı oluyoruz. Bunun yanında teknolojiyi yakından takip edebilmek; zamanı, sağlığı, diğer insanlarla iletişimi iyi kullanabilmek ve ekip çalışmasına uyum sağlayabilmek de başarıya giden yolda sizlerin olmazsa olmazı olacaktır. Ben inanıyorum ki sizler, hayatta başarılı olmanın yollarını burada aldığını eğitimle öğrendiniz. Biz Kent Konseyi olarak KOSGEB’le bir protokol imzaladık. Ben bu süreçte bizlerle birlikte olan KOSGEB Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç’a eğitmenimize ve siz katılımcı gençlere teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alan gençlere sertifikaları verildi.
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku