Ekonomi:
banner175
İki adaylı kongreyi Hakan Urhan kazandı
Denizli Genç İşadamları Derneği’nin (DEGİAD) 27. Olağanüstü Genel Kurulu dün akşam Anemon Otel’de gerçekleştirildi.
 
Seçime geçilmeden önce divan kurulu seçimi, yönetim kurulu çalışma raporunun oylaması, faaliyet raporunun oylanması,denetleme kurulunun çalışma raporunun oylanması, tahmini bütçenin onayı ve üye aidatlarını görüşülmesi gerçekleştirildi.
 
‘Üyelere dokunmak ile yola çıkan Hakan Urhan konuşmasında DEGİAD’ın birlik olması gerektiğine vurgu yaptı. Urhan, “Biz buraya muhalif olmazda motive eden nokta DEGİAD’a aidiyet hissinin azaldığını görmem. DEGİAD, bir kulüp havasına girmiş. Bizim diğer arkadaşlardan ayrıldığımız nokta, bu durumdan rahatsız olup, çözüm üretme isteği” diye konuştu.
 
Projeleri ile hem yerel ulusal düzeyde network kuracağını belirten Urhan, “Amerika’yı tekrardan keşfetmeye gerek yok. Türkiye’nin dört bir yanında canavar gibi çalışan işadamları var. Bizler planlarımızı anlatmalı, onların deneyimlerinden yararlanmalıyız” dedi.
 
Başkanlık için Esra Kasapoğlu ve Hakan Urhan yarışırken, Başkanlığı 153 oyla Hakan Urhan kazandı. Kasapoğlu ise 123 oy aldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku