Ekonomi:
banner175
İmar barışı başvuruları 8 Haziran'da başlıyor
Yazılı açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz şunları söyledi:
" Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve bir süre önce TBMM Genel Kurulunda görüşülerek yasalaşan İmar Barışı düzenlemesinin usûl ve esaslarının belirleneceği "Yapı Kayıt Belgesi Verilmesine Dair Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik"le ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
13 milyona yakın hanenin, iş yeri, konut gibi büyük bir kitleyi ilgilendiren imarla ilgili bu soruna artık bir çizgi çekilecek ve bundan sonra da bu gibi teşebbüslere izin verilmeyecek. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın da vurguladığı üzere bu konuda duyarsız davranan yerel yöneticiler olursa, görevini layıkıyla yapmayan olursa bunlar çok ağır bedeller ödeyecek. Yasada buna imkan veren düzenlemeler yapıldı. 8 Haziran itibariyle imar barışıyla ilgili müracaatlar resmen başlıyor. Yönetmelik düzenlemesi de hazırlandı,vatandaşlarımız, gerek internet üzerinden e-devlet’ten müracatlarını yapabilecekler, tercih etmeyenler ise bulundukları şehrin, ilçenin çevre şehircilik birimlerine müracaat ederek bu işlemi yaptırabilecek.İşlemler 31 Ekim 2018'e kadar sürecek. Bu süreçte vatandaşlar İmar Barışı düzenlemesine yönelik merak ettiği soruları Çevre ve Şehircilik Bakanlığının internet sitesi, "www.csb.gov.tr" adresinden yetkililere ulaştırabilecek.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku