Ekonomi:
banner175
İŞKUR'da yetenek keşfi dönemi
Denizli İŞKUR meslek seçme aşamasındaki gençlere yönelik, yetenek, kişilik ve mesleki eğiliminin tespitine yönelik olarak, iş ve meslek danışmanlarınca uygulanmak üzere Mesleki Yönelim Bataryası (MYB) hizmeti vermeye başladı.
 
İl Müdürü Fatih Işık , söz konusu bataryanın iş arama sürecinde olan kişilerin başarılı olabilecekleri ve severek yapacakları iş ve mesleklere yönlendirilmesi amacı ile yetenek, kişilik ve mesleki eğilimin tespitine yönelik olarak kullanılacak bir ölçme aracı olduğunu ifade etti.
 
Mesleki Yönelim Bataryası genel yetenek, mesleki eğilim ve kişilik testi olmak üzere üç aşamadan oluşuyor.
 
İŞKUR bu uygulamayla, işgücü profilini belirlemek, işgücü piyasasına katılım sağlamak ve mesleki eğitim planlaması yaparak adayların doğru işe yerleştirilmesini ve doğru mesleki kurslara yönlendirilmesini amaçlıyor.
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku