Ekonomi:
banner175
Kale'de biber festivali
Coğrafi işaret belgesine sahip olan ve üzelliği ile koruma altına alınan Kale Biberi için festival düzenlendi. Bu yıl 22’ncisi düzenlenen festival üç gün sürdü. Çarşı meydanında düzenlenen festivalle ilgili konuşan Kale Belediye Başkanı Erkah Hayla, “Bu yıl festivale katılım biraz az ama üretim ve kalite yüksek. Kale biberinin değeri, tanıtım faaliyetleriyle günden güne artıyor” dedi.
 
Her yıl düzenlenen bu yıl da, 38 üreticinin katıldığı "En İyi Kale Biberi" yarışmasında Demirciler’den İsmet Akça birinci, Alanyurt’tan Halil Yasıt ikinci, Süleyman Yasıt üçüncü oldu. Dereceye girenlere ödülleri, Kale Kaymakamı İhsan Ayrancı ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
ismet taşdemir kale 8 yıl önce

ak kaymakamımıaz ve belediye başkanımız biberler ve yarışmalar çok güzel.birde o meydanımızda atatürk heykeli olsa çok güzel olurdu bu kale biber festivali ve kale meydanı.ilgilerinizi bekleriz kaleliler olarak....

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku