Ekonomi:
banner175
Kooperatif ve birliklere  8 milyonluk ‘gelişim' desteği
Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın ilan ettiği Kooperatif ve Birliklerin Güçlendirilmesi Mali Destek Programlarına teklif edilen projelerin değerlendirme süreçleri tamamlandı.
 
Başvurusu mart ayında sona eren 2018 Yılı Teklif Çağrısına Aydın, Denizli ve Muğla’dan 40 kooperatif ve birlik proje sundu.
 
17 Temmuz 2018 tarihinde Muğla’da; Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in başkanlığında,  Muğla Valisi Esengül Civelek, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Mustafa Ercan, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken’in katılımları ile gerçekleştirilen 108. GEKA Yönetim Kurulu Toplantısında;  21 projenin desteklenmesine karar verildi.
 
Kooperatif Ve Birliklerin Güçlendirilmesi programındaki 21 projeye yaklaşık 8 milyon TL destek sağlanacak.
 
Destek alan kooperatfler ise şöyle:
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku