Ekonomi:
banner175
KOSGEB'le hayata döndü
63 yaşındaki Ferruh Paşa Serbest’in, liseden sonra terzi çıraklığına başladı, İstanbul’da konfeksiyon üzerine kendini geliştirdi. İzmir’de işini büyütmek isterken, iflas etti 5 yıl cezaevinde kaldı. Çıktıktan sonra memleketi Akköy’e gelen Serbest, hayata yeniden başlamak için KOSGEB’in girişimcilik kursuna kayıt oldu.
 
KOSGEB’in engelli ve eski hükümlüler için olan desteğinden yararlandı ve yıllar önce batırdığı işyerini bu kez devlet desteğiyle açtı. Bu kapsamda Türkiye’deki 12, Denizli’deki de tek destek alan kişi olan Serbest, “Mesleğimi cezaevinde de sürdürdüm ve bugünlerin planını yaptım. Devletimiz sağolsun el uzattı ve işyerime tekrar kavuştum” dedi.
 
Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl müdürü Ferudun Giresun, ise‘’İnsanları hayallerine kavuşturan ve istihdama katkı sağlayan projelerin altına imza atmaktan, hem ülkemiz adına hem kendi adıma mutluluk duyuyorum’’ dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku