Ekonomi:
banner175
Kralı uğurladı, Denizli'ye geldi
15 Temmuz darbe girişiminin ardından, Avrupa turuna çıkan, beraberindeki Türk sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle birlikte hainliği anlatan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Avrupa’dan döner dönmez, resmi ziyaretler için ülkemize gelen Bahreyn Kralı Hamad bin Isa al-Khalifaf'ı karşılamıştı.
 
Kralın Türkiye ziyareti sırasında Ankara’da bulunan ve Başbakan Binali Yıldırım ile Kral’ın görüşmesinden sonra uğurlamayı yapan Bakan Zeybekci, özel uçakla Denizli’ye geldi. Haftalar sonra Denizli’ye gelen Bakan Zeybekci Çardak’ta karşılandı.
 
Bakan Zeybekci, kendisini karşılayan Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe belediye başkanları, Denizli protokolü ve partililerle selamlaşıp sohbet ettikten sonra kent merkezine geçti.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku