Ekonomi:
banner175
Londra Turizm Fuarı'nda 'Denizli de var!”
Dünya turizminde ‘Ben de varım’ demek için mutlaka bulunulması gereken fuarların başında Londra Uluslararası Turizm Fuarı başladı.
 
Dünyanın en önemli turizm fuarlarından biri olan WTM, katılımcılar arasında, 2.8 milyar sterlini bulan ticaret üretiyor. Fuarda seyahat sektöründen 5 bin katılımcı destinasyon, teknoloji ve özel sektör şirketler olmak üzere toplamda 51 bin seyahat profesyoneli, temel endüstri alıcıları, dijital etkileyiciler, öğrenciler ve Turizm Bakanları’nın ağ kurma amaçlı bir araya gelmesi bekleniyor.
 
Pamukkale standı da düzenlemesi ve dikkat çekiciliğiyle göz kamaştırıyor. Stantta uzmanlar, Denizli’yi ve Pamukkale’yi anlatıyor. Fuar, Denizli turizmi için gerçekten önemli bir yere sahip...
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
teknodrom 6 yıl önce

şu giremediğimiz pamukkale mi artık bizim değil bizden çok dıştan gelene hizmet veriyor

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku