Ekonomi:
banner175
Makine sanayicileri etkin milletvekili istiyor
Yapılacak olan seçimlerin ülkemizin önünü her yönü ile açılacak olması biz sanayicileri ve imalatçılarını umutlandırıyor. Ülkemizde koalisyonlar döneminin tamamen kapanacak olması da ayrıca sevindiricidir.  İstikrarın devam etmesi ve sanayicilerimizin ileriye daha da güvenle bakması için şimdiye kadar bizlere hiçbir desteğini esirgemeyen sayın bakanımız  ve milletvekillerimize teşekkür ederiz.
 
Seçimlerde seçilecek kişilerin koltuk derdinde olanını  değil de,  vatandaşını koruyup, kollayanını görmek istiyoruz.Bizler işin ehline verilmesinden yanayız.
 
İşi ehline verilmesini kısaca özetlersek;
Denizlimiz tekstil, turizm ve tarım ili olarak bilinmekte, fakat bilinmeyen bir sektör daha var Makina Sanayi sektörü, peki ne zaman bu sektörün varlığından haberdar olduk ?
Hem makinacı, hem de sanayici olan ve bizleri en iyi şekilde temsil eden vekilimiz sayın Şahin TİN vekil olduğundan beri, Makina sanayinin de adında söz edilir hâle gelmiş, ihracatta Denizlimiz için katma değerinin ne kadar yüksek olduğu gösterilmiştir.
 
Bizim için hangi sektör olursa olsun, dertlerimizin dinleneceği sorunlarımızın gerekli mercilere iletilip, çözüleceği vekil adaylarını görmek istiyoruz
Inşallah ülkemiz milletimiz ve sektörümüz için  refah, istikrarlı ve güçlü bir Türkiye için hayırlı bir seçim olur.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku