Ekonomi:
banner175
Melek Patron Akça'dan 2 bin konut sözü
240 işçisi için yaptırdığı konutların teslim töreninde konuşan Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, “Bakanlarımın önünde söz veriyorum. Menderes ayakta durduğu müddetçe, biz bu rakamı 2 bin yapacağız. Biz büyük bir aileyiz. Allah bizlerin beraberliğini bozmasın. Menderes olarak biz bugün İtalyanların yapamadığı makineleri yapıyoruz. Bu Türkiye’nin gururudur. 240 konuttan sonra en az 300 konutlu olmak üzere bir site daha yapacağız. Ayrıca yaptığımız sitelerdeki çocukların okul ihtiyaçlarını gidermek için bir okul yapımı için girişimde bulunacağız” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
HAKAN BIÇAK 7 yıl önce

alllah razi olsun türki̇ye ye böylesi̇ i̇nsanlar lazim

Misafir Avatar
yavuz ak 7 yıl önce

menderes teksstilden borsada yaptıkları vurgunlar ne olacak peki?dunya kadar insanın ocağını söndürdüler günahlarını bunlar temizler mi?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku