Ekonomi:
banner175
Meslekte Erdem Grubu bağımlı çalışan mali müşavirler için çalıştay düzenleyecek
Meslekte Erdem Grubu Adayı Gökhan Dikmen, üyelerine yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Şirketlerde çalışan mali müşavirler ile bir araya gelen Dikmen, meslek mensuplarının sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini sundu.
 
En temel sorunun bağımlı çalışan meslektaşların sorunlarının oda tarafından görmezden gelinmesi ve oda ile bağlarının bulunmaması olduğunu belirten Dikmen, sadece aidat ödeyen ama oda hizmetlerinden etkin yararlanamayan meslektaşlarının sorunlarını çözeceğini söyledi,
 
Dikmen, “Meslekte Erdem Grubu olarak seçildiğimizde ilk 3 ay içerisinde ‘Bağımlı Mali Müşavirler Çalıştayı’ düzenleyeceğiz. Bu çalıştayda sorunları konuşup, çözüm önerilerini ortaya koyacağız. Mesleğin geleceğinde bağımlı çalışanların rolü çok daha fazla olacak. Dolayısıyla odamızı da buna göre yeniden şekillendireceğiz” dedi.
 
Bağımlı çalışan mali müşavirlere oda aidatlarına ilişkin yapmayı planladıkları düzenlemeyi de anlatan Dikmen, aidatları yüzde 30 düşüreceklerini kaydetti.
 
Bağımlı meslektaşlarına yönelik eğitimleri Organize Sanayi Bölgesi’nde düzenleyeceklerini ifade eden Gökhan Dikmen, “Yönetim Kurulu aday listemizde bağımlı meslektaşlarımıza yer vererek onların temsilini sağlayacağız. Bağımlı çalışan meslek mensuplarının ücret ve sosyal güvenlik haklarını korumak, denetlemek için çalışmalar yürüteceğiz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku