Ekonomi:
banner175
Mikrokredi kadınlara ışık tutuyor
Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 2009 yılında kurulan ve bugün binlerce kadına hizmet verir hale gelen Mikrokredi Ofisi, ev ekonomisine katkı sağlamaya çalışan dar gelirli kadınlara umut olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kent Konseyi binasında Mikrokredi Ofisi tarafından projeleri onaylanan 15 kadın için mikrokredi çeki dağıtım töreni düzenlendi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, burada yaptığı konuşmada, mikrokredi projesinin her geçen gün kartopu gibi büyüdüğünü belirterek, “Türkiye İsrafı Önleme Vakfı ile Denizli Büyükşehir Belediyesi ortaklığında yürütülen proje kapsamında mikrokredi ofisimize Büyükşehir Belediyemizin bütçesinden resmi olarak katkı sağlıyoruz. Bunun yanı sıra bu işe katkı koymak isteyen hayırseverlerimizin destekleri ile de bu projemiz her geçen gün kartopu gibi büyüyor” dedi.
 
“Destek olmaya devam edeceğiz”
 
Değirmenci, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hedefimiz Denizli’de mikrokrediden yararlanmak isteyen her bayan kardeşimize bu projeyi ulaştırmak. Burada gördüğünüz hizmetleri, destekleri, sunulan imkanları diğer ihtiyaç sahibi insanlara anlatmak sizin göreviniz. Denizli üreten bir şehir. Üreten bir şehirde özne olmayı seçtiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.” Mikrokredi ofisi ile işletmelere cansuyu verdiklerini anlatan Değirmenci, “Rakam az yada çok diyen olabilir ama asıl niyetimiz Büyükşehir olarak her zaman hanım kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermektir. Sizleri cesaretlendirmekle birlikte ayakta durduğunuz sürece destek olmaya devam edeceğiz. Sizler bu şekilde destek istediğiniz sürece biz bu projeyi devam ettirme taraftarıyız” dedi.
 
Mikrokredi ilçelerde de hizmet veriyor
 
Merkezde başlayan projenin artık ilçelerde de hizmet verdiğine dikkati çeken Değirmenci, “Arkadaşlarımız ilçelerimizde de projemizi hayata geçirerek hanım kardeşlerimize el uzatmaktadır” dedi. Konuşmanın ardından Değirmenci projesi onaylanan 15 kadına toplam 27 bin 660 TL tutarında mikrokredi çeki teslim etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku