Ekonomi:
banner175
Mühendislere istihdam teşviki semineri
Yeni istihdam teşvikleri hakkında bilgilerin verildiği semineri SGK Denizli İl Müdürü Abdullah Mersin ve İŞKUR Denizli İl Müdürü Fatih Işık sundu.
 
Seminerde, 2017 yılında başlatılan İstihdam Seferberliği kapsamında yeralan yeni istihdama yönelik ilave istihdam teşvikleri, ‘bir senden bir benden’ istihdam teşviki, kadın, genç ve mesleki yeterlilik belgesi olanların teşviki, işbaşı eğitim programı teşviki, işsizlik ödeneği alanlara yönelik teşvik, engelli istihdamı teşviki ve asgari ücret desteği hakkında inşaat mühendislerine detaylı bilgiler verildi.
 
Bu çerçevede soru cevapların verildiği seminer sonunda SGK İl Müdürü Abdullah Mersin ve İŞKUR İl Müdürü Sayın Fatih Işık’a teşekkür plaketlerini İMO Denizli Şube Başkanı Prof.Dr. Şevket Murat Şenel takdim etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku