Ekonomi:
banner175
Oda Başkanı: 3 ekmek 1 lira olmaz, maliyeti belli
Kaklık’ta bir marketin 3 ekmeği 1 liraya sattığı Meriç Ulukuş’ta haber olmuştu. Habere göre, rekabetle başlayan büyük fiyat indirimi 3 ekmeğin 1 liraya satılmasına kadar ulaştı. Denizli’de bir ekmek 1 liradan satılırken, Kaklık’ta 3 ekmeğin 1 liraya satılması kafalarda soru işareti bıraktı.
 
Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, Facebook hesabından duruma tepki gösterdi. Oda Başkanı, rekabete giren fırıncıları ‘kendi ayağına sıkmak’ tabirini kullanarak eleştirdi ve şunları söyledi:
 
‘’Fırıncı her zamanki olduğu gibi kendi ayağına kurşun sıkmaya devam ediyor. Fırıncı bu durumun bedelini 3 veya 4 ay içerisinde ancak telafi edebilecektir. Ekmeğin maliyeti belli. 3 Ekmek 1 TL’ye adı altında satılan ekmek tamamen zarardır, milli kayıptır.
 
Üç tane ekmeği 1 liraya satılan maketlerin birçoğunda ekmeğin kalmadığını bile söylemektedir. Amaç piyasayı bozmaktır. Ben, Fırıncılar Odası Başkanı olarak burada bütün ekmek satıcılarına çağrıda bulunuyorum, gelin birlik olalım ekmeğe zam yapılma ihtiyacı duyulurken fifti fifti çıkarken fiyat düzenini bozmayalım.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku