Ekonomi:
banner175
Pamuk ve iplik bu fuarda tanıtılıyor
EGS Fuar alanında açılan fuarda yurt içi ve yurt dışından 40 firma stant açıyor. Fuarın açılış törenine Vali Hasan Karahan, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkan Vekili Hasan Aracı, Termin Fuarcılık Genel Müdürü Serhat Gençay, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan Termin Fuarcılık Genel Müdürü Serhat Gençay, sektör ihtiyaçları doğrultusunda, müşteri memnuniyetini de ön planda tutarak fuarı düzenlediklerini söyledi.
 
Genel Müdür Gençay, “Tekstilin başkenti olarak bilinen Denizli’de ilk kez düzenleyeceğimiz fuarımıza başta Denizli’den olmak üzere İstanbul, Kahramanmaraş, Bursa, Kayseri, Osmaniye’den, sektörünün öncüsü kalitesiyle ün yapmış firmalarımız stant açıyor. Yurt dışından da fuarımıza ziyaretçilerimiz gelecek. Firma yetkililerimizin Denizlili havlu bornoz üreticileriyle bir araya gelmesini istiyoruz. Fuarımızda her türlü teknik iplikler, iplik teknolojileri, kumaş, kumaş üretim teknolojileri, tekstil aksesuarlarının tanıtımı yapılacak. Üç gün boyunca açık kalacak fuarımız ücretsiz olacak. Sabah saat 10.00’da kapılarını açacak fuarımız saat 19.00’a kadar gezilebilecek. Sektör temsilcilerini, yatırımcılarımızı, firma yetkililerimizi tekstille ilgilenen herkesi fuarımızı görmeye davet ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından fuarın açılış kurdelası kesildi. Protokol üyeleri stantları gezerek sergilenen iplik, kumaş ve pamuk ürünleri hakkında bilgi aldı
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku