Ekonomi:
banner175
Pamukkale Turizm'den iflas kararına itiraz
Türkiye’nin en köklü taşımacılık şirketi olan Denizli merkezli Pamukkale Turizm, İzmir 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin konkordato talebini reddetmesi ve firmanın iflasına karar vermesinin ardından büyük bir şok yaşadı. Denizli’nin 56 yıllık firmasının geldiği nokta kentte de büyük üzüntü yaratırken, firma yetkilileri karşı atağa geçti. Ege, Marmara ve İç Anadolu Bölgesi’nde ulaşım hizmeti veren, potansiyeli en yüksek firma konumunda olan Pamukkale Turizm’in sahiplerinden Mazlum Bababalım, karara itiraz edeceklerini belirtti.
Bababalım, İzmir, Uşak ve Denizli’de konkordato için aynı anda dava açtıklarını belirterek, “Denizli’de ve Uşak’ta davalar lehimize sonuçlandı. İzmir’de ise beklediğimiz sonuca ulaşamadık. İzmir Ticaret Mahkemesi’nin verdiği karara itiraz ediyoruz. İtirazın sonucuna göre gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.
 
FİRMADAN AÇIKLAMA
İflas kararı ve gelişmelerine ilişkin firmanın resmi internet sitesinden de bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:
“Ülkemizin ulusal bir değeri, Pamukkale Turizm olarak sizleri sevdiklerinize ulaştırmaya devam etmek üzere çabamızı sürdürmekteyiz. Bir süredir yaşadığımız olumsuzlukları aşabilmek amacı ile gerçekleştirdiğimiz başvurular ve hukuki süreçler devam etmektedir. Seferlerimizde hiçbir değişiklik olmayıp, bu döneme özel faaliyet iznimiz alınmıştır. Tüm çalışmalarımız normal seyrinde devam etmektedir. Bugüne kadar olduğu gibi bu süreçte de standartlarımızdan taviz vermeyeceğiz. Sevgi ve güven ile yıllardır bizi tercih eden, tüm yolcularımızın bizleri yalnız bırakmayacaklarına inancımız tamdır. Destekleriniz için yürekten teşekkürler.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
elçin 5 yıl önce

sevi̇yoruz, seyahat ediyoruz, güveniyoruz.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku