Ekonomi:
banner175
Pamukkale Turizm'in iflas kararını üst mahkeme bozdu
Geçtiğimiz 24 Ocak’ta konkordato başvurusu incelenen Pamukkale Turizm için İzmir 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, talebini reddederek şirketin iflasını kararlaştırdı.
 
Pamukkale Turizm’in iflasa itirazıyla başlayan ve İzmir İcra İflas Müdürlüğü’nün çağrısıyla toplanan 462 alacaklıdan 442’si firmanın faaliyetine devam etmesi yönünde oy kullandı ve Pamukkale Turizm’in çalışmasına devam etmesi, iflas masası nezaretinde çalışmasına onay çıktı.
 
İflas kararını geçersiz kılmak için Bölge İdare Mahkemesi’ne başvuran Pamukkale urizm için sevindirici haber geldi. Üst mahkeme, İzmir 1’nci Asliye Ticaret Mahkemesi’nin kararını bozarak iflas kararını durdurdu.
 
Kararı, sevinçle sosyal medya hesabından duyuran Pamukkale Turizm Bölge Müdürü Ali Yılmazer “Bölge İdare Mahkemesi şirketimiz hakkında verilen iflas kararını bozmuştur. Bu filmin böyle bitmeyeceğine ve kim ne yaparsa yapsın eninde sonunda adaletin tecelli edeceğine hep inandık. Çünkü her zaman hak yerini bulur ve haklı olan kazanır. Keyifli yolculuklara devam” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku