Ekonomi:
banner175
Patrondan Çanakkale gezisi armağanı
Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde iki fabrikası bulunan Derya Baltalı’nın sahibi olduğu Deniz Tekstil ve Hürsan çalışanları, Çanakkale’ye gitmek istediklerini patronlarına iletti.
 
Denizlihaber.com’un haberine göre; çalışanlarının talebini geri çevirmeyen Baltalı, tüm masrafı kendisi karşılayarak, iki fabrikadaki toplam 2 bin 200 çalışanı için Çanakkale gezisi planladı.
 
Hürsan’dan 265, Deniz Tekstil’den ise 348 çalışan dün gece Bayramyeri’ndeki Ulu Cami’nin yanından topluca Çanakkale gezisine başladı. İşçileri taşıyan araçlar 14 otobüslük bir konvoy oluşturdu.
 
Mayıs sonuna kadar tüm çalışanlar Çanakkale’yi gezecek. Denizlinaber.com’a konuşan iş adamı Baltalı, “Çalışanlarımız çok istiyorlardı. Ben de onlar üzülmesin istedim. Ülkemizin düşman işgalinden kurtulması, vatanın birlik ve bekası için canlarını veren 250 bin şehidimizin kahramanca savaştığı bu mukaddes toprakları  görmelerini istedim. İlk grubumuz Çanakkale gezisine katıldı. İsteyen olursa Anıtkabir grubu da oluşturacağız” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku