Ekonomi:
banner175
Sadece 12 seçkin ailenin adresi: Loca Şirinköy
80 yıllık tecrübesiyle gayrimenkul ve inşaat sektöründe başarılı projeleri imza atan Adalılar Gayrimenkul İnşaat Ticaret, Loca Şirinköy projesi ile Denizlililere eşsiz bir yaşam merkezi sunuyor. Harika bir şehir manzarası, yeşilin tüm tonlarını kucaklayan peyzaj ve bahçe düzenlemeleri, açık yüzme havuzu ve daha onlarca farklılık yaratan detayların bulunduğu Loca Şirinköy, kentin stil sahibi en seçkin 12 ailesi için tasarlandı. Bugünün çağdaş mimarisi ile geleceğin rahatlığını ve konforunu bir arada bulunduran Loca Şirinköy, geleceğin konforuna ve yüksek standartına sahip.
 

DÜŞLERİN ÖTESİNDE KONFOR
Loca Şirinköy Denizli’nin şehre hakim en özel tepesi Şirinköy’de, şehrin stil sahibi en seçkin 12 ailesi için, lüks ayrıcalıklarla donatılmış ve modernist bir vizyonla tasarlanmış yepyeni bir yaşama başlama fırsatı sunuyor. Güvenilir ve konforlu yapılar inşa eden Adalılar Gayrimenkul İnşaat Ticaret tarafından Denizli’ye kazandırılan proje; modern, konforlu yaşam alanları ve estetik mimarisiyle inşaat sektörünün seçkin projeleri arasında yer alıyor.
 

LÜKS MİMARİ, YEŞİL DOSTU YAŞAM ALANLARI
Loca Şirinköy projesi ile Denizli’ye fark yaratan yaşam merkezi kazandıran Adalılar Gayrimenkul İnşaat Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Can Çalgır; köklü iş tecrübelerini ve gayrimenkul hizmet ortaklığı güvencelerini projeye yansıttıklarını belirterek şunları kaydetti: “Çalgır Ailesi olarak 80 yıllık gayrimenkul ve inşaat tecrübemizi, fark yaratan projelerimize yansıtıyoruz. Denizli’de modern ve konforlu bir yaşam merkezi olarak planladığımız Loca Şirinköy; Denizli’nin seçkin 12 ailesi için tasarlandı. Lüks mimarisi, yeşil dostu peyzajı, harika şehir manzarası, yüzme havuzu, spor kompleksi, saunası, ve diğer mekanlarıyla Loca Şirinköy birçok ayrıcalığa sahip. Projenin tüm detaylarını görmek isteyenler www.locasirinkoy.com web sayfamızı inceleyebilir ya da bize 0 258 241 66 64 numaralı telefonumuzdan ulaşabilirler. Müşterilerimizin proje hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmaları için ofisimizde Loca Şirinköy için hazırlanmış bir özel sunum gerçekleştiriyoruz. Bilinen standartların üstünde kaliteli bir yaşamın kapılarını aralamak isteyen ailelerimizi, projeyi incelemek ve daha detaylı bilgi vermek için ofisimize bekliyoruz.”

Advertorial Haberdir
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku