Ekonomi:
banner175
Sağlık turizmi için dernek kuruldu
Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği ismi ile kurulan dernek, hastane, klinik, otel ve acentelerin temsilcilerinin katılımıyla ilk genel kurulunu da yaptı. Derneğin kurucu başkanı Onur Erikoğlu, üyelere derneğin vizyonu, misyonu hedefleri ve çalışma planlarını anlatan bir sunum gerçekleştirdi.
 
Erikoğlu derneğin amacının;  Denizli’yi Uluslararası Sağlık Kenti yapmak ve aynı zamanda tüm dünyanın öncelikle sağlık alanında ve ardından doğal ve tarihi güzellikleri bakımından ilgi gören bir kent haline getirmek olduğunu söyledi.
 
Genel kurula katılan üyeler Denizli’nin hem bir sağlık kenti, hem de canlı bir turizm kenti olabilmesi için yapılması gereken konular hakkındaki görüşlerini aktardı.
 
Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği’nin yönetimi şu isimlerden oluştu: Onur Erikoğlu, Turgay Sehil , Yüksel Turan, Yusuf Polat, Tülay Bayur, Emre Türkmen, Bircan Öngör.


 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku