Ekonomi:
banner175
Şehit aileleri, gaziler ve yakınları için girişimcilik kursu
Denizli Ticaret Odası’nın KOSGEB ve İŞKUR işbirliği ile düzenlediği Girişimcilik Kursları devam ediyor. Bu çerçevede kursları başarıyla tamamlayan 150 girişimci adayı için Denizli Ticaret Odası’nda sertifika töreni düzenlendi. DTO Başkanı Uğur Erdoğan’ın ev sahipliği yaptığı törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile KOSGEB İl Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç da katıldı.
 
ERDOĞAN: 1025 GİRİŞİMCİ YETİŞTİRİLDİ
Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, geçen yıl Kasım ayından bu yana düzenlenen girişimcilik kurslarını başarıyla bitiren 1025 kişiye sertifika verildiğini açıkladı. Erdoğan, “Bu girişimcilerimizin 600’ü DTO ve KOSGEB, 425’i de İŞKUR’un da katılımıyla 3 kurumun işbirliği ile açılan kurslarda verildi” dedi.
 
ŞEHİT AİLELERİ İLE GAZİLER VE YAKINLARINA MÜJDE
Sertifika töreninde bir de müjde veren DTO Başkanı Erdoğan, “Şehit yakınları, gazilerimiz ve gazilerimizin yakınlarına yönelik girişimcilik kursları açacağız. Yine bu kurslarda KOSGEB ve İŞKUR ile işbirliği içinde olacağız. Burada amacımız ülkemizin bekası için canlarını ortaya koyan şehitlerimizin yakınlarına ve gazilerimiz ile yakınlarına öncelik tanımak. Bir anlamda pozitif ayrımcılık yaparak, kahramanlarımıza ve yakınlarına sahip çıkmayı amaçlıyoruz. Bilindiği gibi bu kursları tamamlayarak sertifika alanlar, 50 bin TL hibe, 100 bin TL de faizsiz kredi desteğinden faydalanabiliyorlar” diye konuştu.
 
ZOLAN: DENİZLİ MUTLU İNSANLARIN KENTİ OLSUN!
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan de, 150 girişimcinin sertifika aldığı, Denizli adına önemli bir törende bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üretimin, kazancın, refahın, paylaşımın olduğu yerde mutluluk vardır. Her girişimci, yeni iş kapıları açmakta, istihdam sağlamaktadır. Bu kentin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak canlı bir ekonomiye sahip olmasının önemini biliyorum. Bu anlamda Denizli Ticaret Odası’na, KOSGEB’e ve İŞKUR’a bu kurslar dolayısıyla teşekkür ediyorum. El ele vererek Denizli’nin mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir şehir olması için hep birlikte çalışalım” dedi.
Törende KOSGEB İl Müdürü Mahmut Oğuz Kılınç da, girişimci adaylarına, bundan sonraki süreçte her konuda yardımcı olacaklarını, kapılarının açık olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından girişimci adaylarına sertifika verildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi. DTO Başkanı Erdoğan, törene anne-babalarıyla gelen çocukları da çeşitli hediyelerle sevindirdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku