Ekonomi:
banner175
Sigortacılar DTO'da buluştu
Denizli Ticaret Odasında, Denizli Sigorta Acenteleri (DESAD) tarafından Sigortacılık Haftası kapsamında “Sigorta Acentelerinin Geleceği” konulu bir bölge toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Hazine Müsteşar Yardımcısı Ahmet Genç ve Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) Başkanı Murat Büyükçelebi'yi makamında ağırladı. Sigortacılık üzerine yapılan istişare sonrasında Başkan Erdoğan, Genç ve Büyükçelebi’ye Denizli anısına gümüş horoz heykeli takdim etti.
 
Sigorta Acenteleri biraya geldi
Daha sonra Sigorta Acenteleri Bölge Toplantısına geçildi. DESAD Başkanı Adnan Çelik’in açılış konuşması sonrasında mikrofona gelen Başkan Erdoğan, sigortacılığın önemine dikkat çekti. Erdoğan, “Ben sigortacılık mesleğini, yaşamın her alanında yolu aydınlatan ışık, güven ve hız katan bir katalizör olarak görüyorum. Riski azaltarak, ekonomik çarkın dönmesini sağlayan da aslında sigorta sektörüdür. Bu anlamda sigorta ekonomik alanda önemli bir teşvik unsurudur” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmalar sonrasında Hazine Müsteşar Yardımcısı Ahmet Genç ve Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) Başkanı Murat Büyükçelebi katılımcıların sorularını yanıtladı.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku