Ekonomi:
banner175
Sinpaş AquaCity'de yüzde 40 indirimle Çadır Günleri başladı
Denizli'nin elit yaşam merkezi AquaCity'de sınırlı sayıdaki konutlar için indirimli çadır günleri etkinliği başladı. 5 Ocak'a kadar açık kalacak indirim çadırının açılışı törenle gerçekleştirildi.
1+1'den 4-1'e kadar tüm konut tiplerini kapsayan etkinlikte yüzde 40'a kadar indirim olanakları bulunuyor.
 
Sinpaş'ın 'Denizli'nin zirvesine çıkın' sloganıyla hayata geçirdiği projede iki dev kulenin yanı sıra yerleşkesindeki diğer lüks konutları ile şimdiden yüzlerce aileye ev sahipliği yapıyor. Bünyesindeki AquaMall ile birlikte onlarca markayı bu özel yaşam alanında toplayan projede ziyaretçiler örnek konuttan nasıl bir yaşamı seçtiklerine dair bilgi sahibi oluyor.
Anahtar teslim dairelerin yüksek kira getirisi avantajı bulunduğu belirtilirken, asgari düzeyte tutulan aidat giderleri ile güvenlikli ve huzurlu bir yaşam alanını tercih edenlerin öncelikleri arasında Aqua City yer alıyor.
 
Açılıştan bu yana yoğun ilgi ile karşılaşan Çadır Günleri etkinliğine ilişkin bilg veren Proje Satış Müdürü Ömer Gürbüz, "Denizli için kaçırılmaması gereken bir fırsat sunuyoruz.  5 Ocak'a kadar yüzde 40 indirimlerimiz olacak. Bu proje Denizli'ye yakışan çok güzel bir proje oldu. Bu projeden ev almayı düşünenler için kaçırılmaması gereken firsat sunuyoruz. Kampanyamız bir ay sürecek. Zaten sınırlı sayıda konut bulunuyor. Yüzde 40 indirim ile birlikte talebe karşılık vermek istedik" diye konuştu.
 
Sinpaş'ın pek çok kentte konut projesi bulunduğunu söyleyen Gürbüz; "AquaCity en gözde projelerimizden biri. AquaMall içindeki çadırımıza gelin ve yeni yıla yeni evinizde girin" dedi.  




banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku