Ekonomi:
banner175
Tapu devrine sıkı takip
Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik operasyonlar sürerken, Olağanüstü Hal Uygulaması kapsamında tapu devir işlemlerinde de yavaşlama oldu. Daha önce Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’ne gidilip birkaç saat içinde yapılabilen tapu devirleri artık iki günü bulabiliyor.
 
Bu sektörün temsilcilerinden edinilen bilgiye göre tapqu müdürlüğüne gidildiğinde iki tarafın da bilgileri alınıyor ve daha sonra gelmeleri isteniyor. En fazla iki gün süren incelemede, tapuyu devredecek ve devralacak kişinin bilgileri Denizli Valiliği’ne bildiriliyor ve burada inceleniyor.
 
Eğer alıcı ve satıcının FETÖ ile bir bağlantısı bulunmuyorsa devir işlemi gerçekleşiyor, aksi halde güvenlik güçleri devreye giriyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku