Ekonomi:
banner175
Tarım Fuarı 160 bin ziyaretçi ağırlayacak
EGS Kongre ve Kültür Merkezi Fuar Alanı'ndaki açılış törenine; Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici ve vatandaşlar katıldı.
 
Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan yaptığı açılış konuşmasında, bu yılki Fuarda 180 firmanın stant açacağını ve 160 bin ziyaretçiyi ağırlamayı planladıklarını söyledi.
 
Vali Dr. Ahmet Altıparmak kurdele kesimi öncesi yaptığı konuşmada fuarın hayırlı olmasını dileyerek; “Ekonomide, sanayide, ticarette fevkalade yol alan Denizlimiz, tarım alanında da önemli yol katetmiştir. Bu fuar da onu göstermektedir. Fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Konuşmaların ardından Vali Dr. Ahmet Altıparmak ve törene katılan diğer protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra protokol üyeleri ve davetliler stantları gezerek yetkililerden bilgi aldılar.
 
Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’nda traktör, biçerdöver, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sulama sistemleri ve ekipmanları, sera teknolojileri ve bağcılık, tohum, fide, fidan, bahçecilikle ilgili teknoloji, zirai ilaç, gübre, ekolojik tarım, hayvancılık sektörleri ile ilgili teknik ve teknolojik bir çok ürün tanıtılacak.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku