Ekonomi:
banner175
Tartışmalı atama istifa getirdi; Rektör eşi görevinden istifa etti
Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğüne 15 Temmuz darbe girişiminin ardından vekaleten görevlendirilen ve son olarak 19 Nisan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından asaleten atanan rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın, Bereketli İmam Hatip Lisesinde öğretmenlik yapan eşi Derya Bağ’ı Pamukkale Üniversitesinin İslami İlimler Enstitüsüne enstitü sekreteri olarak atamıştı. Atama tepkilere neden olurken, Rektör Bağ eşinin üniversite ile ilişiğinin kesildiğini açıkladı.
 
Yazılı bir açıklama yapan Bağ, “Üniversitemiz İslami İlimler Enstitüsü sekterliğine yapmış olduğum atama, yasal mevzuata uygun olmakla birlikte, toplum vicdanında oluşturduğu olumsuz yankılar nedeniyle, eşim Derya Bağ memuriyet görevinden istifa etmiş olup üniversitemiz ile ilişiğini kesmiştir.”dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku