Ekonomi:
banner175
Tekstil makineleri bu fuarda olacak
Türkiye’nin en önemli Tekstil Üretim Merkezlerinden Denizli uzun bir aradan sonra tekstil makine ve yan sanayi üreticilerini ağırlamaya hazırlanıyor. İzgi Fuarcılık Ltd. Şti, tarafından organize edilen fuar ile bölgede yer alan yüzlerce tekstil firması son teknolojik gelişmeleri EGS Park fuar alanında görme fırsatı yakalayacak.
 
EGE TMF fuarı ile ilgili açıklama yapan İzgi Fuarcılık Yurt İçi Fuarlar ve EGE TMF Fuarı Proje Sorumlusu Mustafa Kemal Hızarcıoğlu, “Denizlili tekstil sanayicilerimiz yıllardır başka şehirlerde düzenlenen fuarları ziyaret ederek teknoloji satın almaktadır.  
 
Son yıllarda düzenlenen fuara baktığımızda da en büyük alıcılar arasında Denizlili tekstil sanayicileri görmek mümkündür. Her zaman yatırımların sürdüğü bu kentimizin ülke ülke, kent kent dolaşmasından ziyade artık yeni teknolojilerin sergilenmesine kendisi ev sahipliği yapacaktır.
 
EGE TMF Fuarı bölgenin en önemli ve en başarılı ayrıca sürekliliği olan bir markası olarak kentin ve firmalarımızın tanıtımına büyük katkı sunacaktır. Kaliteli üretimiyle evleri ve banyoları süsleyerek dünyanın en önemli marka kentleri arasına gelen Denizli, EGE TMF Fuarı ile de dünyanın en başarılı fuarlarından birisine ev sahipliği yaparak yeni bir başarıya imza atacaktır’’ dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku