Ekonomi:
banner175
Tenisçilere Denizli havlusu
Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), TEB BNP Paribas Tenisin Yıldızları Serisi etkinliği kapsamında karşı karşıya gelen dünyaca ünlü tenisçi Maria Sharapova ile milli tenisçi Çağla Büyükakçay'a, Denizli havlusu gönderdi.  Maria Sharapova'nın 2-0'lık galibiyetiyle sonuçlanan müsabakada Denizli havlusu, şampiyonların yanında yer aldı. Türk havlusunun Turkish Towels markasıyla ciddi anlamda adını duyurduğunu ve dünya çapında tanınırlığını her geçen gün biraz daha artırdığını belirten TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, basketbolun ardından teniste de Türk havlusu rüzgarının estiğini ve dünyaca ünlü şampiyon sporcuların yanlarında yer almanın büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı olduğunu söyledi.


Kocesert, Denizli havlusunun mayıs ayında düzenlenen Turkish Airlines Euroleague Final Four maçlarının global sponsorlarından biri olduğunu, bu sponsorluk sayesinde, sosyal medya etkileşimlerini de dikkate alındığında bir milyar kişilik bir kitleye adının duyurulduğunu ifade ederek, "Havlu, basketbol ve tenis sporlarıyla son derece yakından örtüşüyor. Sporcular verilen her arada havlu kullanıyor. Biz de İstanbul'da düzenlenen tenis şöleninde dünyanın en önemli tenisçilerinden biri olan Maria Sharapova ve milli tenisçimiz Çağla Büyükakçay'ın yanında yer aldık. Bu organizasyon sonrasında da Türk havlusu ile ilgili son derece önemli ve sevindirici geri bildirimler edindik. Bundan sonra da Turkish Towels markamızla dünyanın en prestijli etkinliklerinde yer almaya devam edeceğiz" dedi. Ramazan ÇETİN / DHA

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku