Ekonomi:
banner175
Ticari plakalar altından fazla kazandırıyor
Denizli Büyükşehir Belediyesi; personel ve öğrenci servis aracı ihtiyacının giderilmesi, toplu taşıma sisteminde sürekliliğin sağlanması, korsan taşımacılığın önlenmesi, hizmet standartlarını eşitlenmesi, toplu taşımada verimliliği arttırılması, servis taşımacılığının yaygınlaştırılması, toplu taşımacılık sisteminin geliştirilmesi ve disiplin altına alınması, fiilen çalışmakta olan şoför esnafının haklarının korunması çalışmaları kapsamında okul ve servis taşımacılığı olarak faaliyet gösteren "S" plakalı servis araçlarında 50 adet "S" plaka artışına gitti. Bu kapsamda S plakalar için ihale açıldı. İhale için son müracaat tarihinin 23 Mart, ihale için teklif verme zamanının ise 28 Mart olduğu belirtilirken, ihalenin aynı gün saat 10.00’da kapalı teklif usulü ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı UKOME Toplantı Salonu'nda gerçekleşeceği belirtildi. Muhammen bedel ise 180 bin TL olarak belirlendi.
 
YATIRIM ARAÇLARINI GERİDE BIRAKIYOR
Denizli'nin, Büyükşehir statüsüne kavuşulmasıyla birlikte Eylül 2014 - Ağustos 2015 arasında  yaklaşık 100 bin TL fiyatla satışı yapılan S plaka bedelinin 180 bin TL olarak belirlenmesi dikkat çekti. S plakaların altından bile daha fazla değer kazandığı dikkatlerden kaçmazken, 28 Mart 2018'de gerçekleşecek ihaleye katılımın yoğun olması bekleniyor. Yüzde 80 dolayında artan S plakaların yatırım aracı olarak nerdeyse rakip tanımadığı ifade edilirken, aynı dönemde doların yatırımcısına yüzde 59, euro yüzde 73, ortalamada 100 m2’lik dairenin değer artış trendinin ise yüzde 51 olarak gerçekleştiği belirtiliyor. Ocak 2018 verilerine göre, ortalama değeri 198 bin TL’den satın alınan 100 m2’lik konut aylık 720 TL kira geliri getirirken S plaka aylık 1500 TL’ye kiraya verilebiliyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku