Ekonomi:
banner175
TİN: GÖNLÜNÜZ FERAH OLSUN
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde esnaf odalarının temsilcileriyle buluştu, gönüllerine su serpti
 
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, darbe girişiminin ardından toplumun tüm kesimleriyle buluşarak, bilgilendirme toplantıları yapıyor. Sanayicilerin ardından Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine bağlı odaların temsilcileriyle de bir araya gelen Şahin Tin, darbelerin en çok ülke ekonomilerini yerle bir ettiğini ifade etti.
 
Türkiye ne zaman büyüme ve kalkınma sürecine girse, dış güçlerin bir darbe ya da siyasi kriz tezgâhladıklarına dikkat çeken Milletvekili Şahin Tin, “Yine aynı senaryoyu yazdılar ve uygulamaya geçtiler. Çok şükür, geçmiş dönemlerdeki darbelerin ülkemize verdiği zararı bilen halkımız, feraseti ile bu kirli oyunun amacına ulaşmasına engel olmuştur. Halkımız Türkiye düşmanlarının maşaları olan FETÖ başta olmak üzere hain işbirlikçilerine fırsat vermemiştir” dedi.
 
Ekonomimiz Bunu Atlatacak Güçte

Türkiye ekonomisinin darbe girişimi ve benzer krizlere karşı dirençli olduğuna dikkat çeken Şahin Tin, “Ben sanayicilerimizden, esnafımızdan gönüllerini ferah tutmalarını istiyorum. Ekonomimiz bu tür krizlere dayanıklıdır. Zaten sizler, geride bıraktığımız yıllarda çıkarılan yapay krizlere, ülkemizde istikrarı sarsmak için ortaya konulan birçok oyuna şahitsiniz. Ekonomimizin bu ve benzeri badireleri atlattığını da biliyorsunuz. Hainler, yine emellerine ulaşamadılar ve bundan sonrada asla bu aziz millet var oldukça ulaşamayacaklar. Ekonomimiz sağlam temeller üzerinde ve emin ellerdedir. Sanayicimiz ve esnafımız her zamanki gibi üretmeye ve satmaya devam etmelidir. Hükümetimiz sizlerin önünü açacak, önlemleri süratle almaya başladı ve yakın zamanda uygulamaya konulacaktır” dedi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku