Ekonomi:
banner175
Tüm komiteleri kazanan Erdoğan, DTO'da tekrar başkan
Denizli Ticaret Odası’nda meslek komitesi seçimleri sonrasında bugün (5 Nisan 2018 Perşembe) gerçekleştirilen organ seçimlerinde, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) delegeleri ile Disiplin Kurulu üyelerini belirledi.
 
BAŞKAN ERDOĞAN: “DENİZLİ’MİZ KAZANDI”
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, seçimlerin Denizli ve Türkiye adına hayırlı olmasını dileyerek, “Ekibimizle yaptığımız çalışmalar, takdir gördü ve yeniden seçildik. Sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ederek, ilimiz ve ülkemiz için projeler üretmeye devam edeceğiz. Seçimlerde kaybeden yok; Denizli’miz kazandı. Bizlere güvenerek oy veren üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizi izlemeye devam etsinler” dedi.
 
Meclis üyeleri, Denizli Ticaret Odası binasının ilk katında bulunan fuaye alanına kurulan üç sandık ile üç kabinde tercihlerini ortaya koydu. 76 isim, Yönetim Kurulu ve Başkanı başta olmak üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) delegeleri ile disiplin kurulu üyelerini seçti.
 
Uğur Erdoğan’ın başkanlığındaki Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:
 
Melek Sözkesen
Nilgün Ök
Ferruh Dalkılınç
Hasan Aracı
Hasan Kocabay
Hikmet Alpaslan
İbrahim Şenel
Kemal Tuncer
Musa İmançlı
Ramazan Çelikkol
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku