Ekonomi:
banner175
TÜRSAB seçiminde boykot krizi yaşandı
Denizli, Uşak ve Afyonkarahisar'ın bağlı olduğu Pamukkale Yöre Temsil Kurulu'nun bir ay önce yapılan seçiminde, aday olan turizmciler Hüseyin Altuğ ile Muammer Özcan yarıştı. TÜRSAB'a üye olan turizmcilerin oy kullandığı seçimde Altuğ 17 oy, Özcan ise 16 oy aldı. Özcan'ın itirazı üzerine tekrar sayım yapıldı, Altuğ'a verilen oylardan birinin geçersiz olduğunu belirlendi. Oylar eşit çıktı ve seçim iptal edildi. Bunun üzerine turizmciler tekrar Pamukkale Yöre Temsil Kurulu seçmek için bir otelde sandık başına gitti. Seçime Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak'tan turizmciler katıldı. Yeni yapılan seçimde Hüseyin Altuğ aday olmadı.
 
SEÇİMDE BOYKOT KRİZİ ÇIKTI
Seçimde Pamukkale Yöre Temsil Kurulu başkanı olmak için Turan Köseoğlu ve Muammer Özcan iki ayrı listeyle aday oldu. Özcan'ın grubu seçime iki ayrı listeyle gidilmemesini, birleştirilerek tek listeyle gidilmesini istedi. Ancak Köseoğlu'nun grubu, birleşme teklifine karşı çıkınca, aday olan Özcan ve bazı turizmciler seçimi boykot etme kararı aldı. Seçimde yaklaşık 20 turizmci oy kullanmayıp, salonu terk etti. 22 kişinin oyunu alan Turan Köseoğlu seçimi kazandı. Seçimden çekilen üyeler adına açıklamada bulunan İsmail Bay, "38 kişilik temsil kurulu içinde birlik ve beraberliği sağlayamıyoruz. Bir avuç üyeyi bölmek bize mantıklı gelmediği için tek liste oluşturulmasını talep ettik. Ancak genel kurulda birlik ve beraberlik mesajı verenler bu talebi kabul etmedi. Biz de çekilme kararı aldık" dedi.
 
TÜRSAB Pamukkale Yöre Temsil Kurulu yönetimi Turan Köseoğlu başkanlığında, Ali Yörümez, Bülent Atan, Mustafa Namlı, Secaaddin Erfidan'dan oluştu.
Ramazan ÇETİN / DHA
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku