Ekonomi:
banner175
Üretici, Büyükşehir desteklerinden memnun
Sarayköy ve Babadağ Ziraat Odaları, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete Sarayköy Ziraat Odası Başkanı Halil Aktım ve yönetim kurulu üyeleri ile Babadağ Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri katıldı. Sarayköy Ziraat Odası Başkanı Halil Aktım ziyarette yaptığı konuşmada, “Ziraat mühendislerimiz, işletme müdürümüz, genel sekreterimiz ile birlikte oda olarak sizi ziyaret edelim, destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür edelim istedik. Arkadaşlarımızın geçtiğimiz meclis toplantısında böyle bir talebi oldu. Siz de uygun gördünüz, teşekkür ediyoruz” dedi.
 
“Gayretlerimiz daim olsun”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Halil Bey, Ziraat Odası Başkanlığı görevini üstlendi. Siz değerli meclis üyelerimiz hep birlikte bir görev ifa ediyorsunuz. Ben öncelikle sizlere başarılar diliyorum. Sarayköy ve Babadağ, tarımsal anlamda hak ettiği güzellikleri daha fazla alsın, o noktada gayretlerimiz beraber ve daim olsun” dedi.
 
“Üretim toplumu olmamız lazım”
 
Denizli Büyükşehir Belediyesinin tarımsal kalkınma ile ilgili bir birim kurduğunu hatırlatan Başkan Zolan, “Tarım ve üretim çok önemli. Tüketim değil üretim toplumu olmamız lazım. Sarayköy Ovası, Denizlimizin en güzide ovalarından bir tanesidir. Burada üretimin hakkıyla yapılması, çiftçilerimizin hak ettiği değeri görmesi gerekiyor. Bu noktada Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti göstermeye devam ediyoruz” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku