Ekonomi:
banner175
Uzakdoğulular, Pamukkale'yi çok sevdi
Antik kentle, doğal traverten güzelliğini birleştiren yeryüzündeki tek güzellik olan Pamukkale artık Uzakdoğulu turistlerin ilgisini daha çok çekiyor. Her yıl yüzde 5-10 arasında değişen oranlarda turist sayısı artan Pamukkale’de bu artışın önemli sebeplerinden biri de Uzakdoğulu turistler…
 
Denizli Valiliği’nin verilerine göre; Uzakdoğu ülkelerinden özellikle de Çin, Japonya ve Tayvan gibi ülkelerden gelen turist sayısında yüzde 60’ı bulan artış kaydedildi.
 
TERMAL İYİ GELDİ
Denizli’de sektörün daralmasını engellemek ve eski canlı günlere dönmek isteyen turizm temsilcileri tarafından ortaya atılan www.termaliyigelir.com fikri sektörün canlanmasını sağladı. Uygun fiyata lüks otellerde konaklama imkanı sunan bu kampanyanın mimarı ise Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği oldu. Termal İyi Gelir’in de Uzakdoğulu turistler üzerinde önemli bir etkisi oldu.

Kampanyanın daha çok kitlelere ulaşması için birbirinden etkili fotoğraf ve görüntülerle tanıtım materyallerini dünyanın dört bir yanına ulaştıran MÇS Fikir Sanat Ajans Başkanı Mehmet Çağrı Sebzeci, “Bölgemizn bu mucizesini daha fazla kitleye ulaştırabilmek için çalışıyoruz” dedi. 

FOTOĞRAFLAR: Termal İyi Gelir
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku