Ekonomi:
banner175
Üzüm için çok önemli zirve
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kurulan Bağcılık ve Üzüm Araştırma Komisyonu üyesi AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli’nin 25 Mart Pazar günü önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapacağını açıkladı.
 
“SEKTÖRÜN TÜM BİLEŞENLERİ DENİZLİ’DE BULUŞUYOR”
TBMM Bağcılık ve Üzüm Araştırma Komisyonu’nun Pazar Günü Karahayıt’taki Colossae Otel’de sektör temsilcilerini bir araya getireceği bir toplantı düzenlendiğini belirten Milletvekili Şahin Tin, “Denizli’de yapılacak olan bu buluşmaya Denizli Milletvekili olarak şahsım ve Denizli Ticaret Borsası ev sahipliği yapıyoruz. Toplantıya başta üzüm üreticilerimiz olmak üzere, tüccarlar, ziraat odası ve üretici birliklerinin, kooperatiflerin temsilcileri, şarap ve sirke üreticileri, pazarlama kolunda faaliyet gösteren şirketlerin temsilcileri katılacak. Komisyon Başkanı Sayın İsmail Bilen ve üye bütün milletvekillerimiz de toplantıda hazır bulunacaklar” dedi.
 
“SORUNU SAHİBİNDEN DİNLİYORUZ”
Bağcılık ve Üzüm Araştırma Komisyonu’nun sektörün sorunlarını tespit etmek için birçok çalışma yürüttüğünü belirten Milletvekili Şahin Tin, “Denizli’de düzenleyeceğimiz toplantı da bu çalışmaların bir parçası. Komisyon olarak, bölgemizin bağcılıkla uğraşan her yerinde, tüm kesimlerle birebir görüşerek sorunları tespit ediyoruz. Sorunları çok iyi bilen sektör temsilcilerinden de çözüm önerileri alıyoruz. Bu çalışma sonunda sorunları çözecek, ihtiyaçlara cevap verecek düzenlemelerin yapılması için harekete geçeceğiz” dedi.
 
“BAKAN ZEYBEKCİ DE KATILIYOR”
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, toplantıya Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılmasını beklediklerini ifade ederek, “Pazar günü saat 10:00’da başlayacak toplantımız gün boyu devam edecek. Toplantının öğleden sonraki kapanış bölümüne Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin de katılmasını bekliyoruz. Toplantımızın, başta ülkemiz olmak üzere, bağcılık ve üzüm sektörümüz için hayırlı sonuçlar doğurmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku