Ekonomi:
banner175
Vakıfbank'tan Başkan Zolan'a ziyaret
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alptekin, Vakıfbank Genel Müdürü Mehmet Özcan, genel müdür yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal’ın da eşlik ettiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Osman Zolan, Denizli’nin tarihi, ekonomik, kültürel ve turizm değerlerinden bahsederek, şehrin çok yönlü bir kimliği olduğunu ifade etti.
 
Başkan Zolan, “Denizli özellikle turizm anlamında pek çok alternatife sahip bir şehir. Dünyaca ünlü Pamukkalemiz ile birlikte şifalı sulara sahip Karahayıt, binlerce yıllık geçmişi bulunan 19 antik kentimiz ve sayısız değerlerimiz var. Büyükşehir Belediyesi olarak alternatif turizm anlamında vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz Denizli Kayak Merkezi ve Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası da bu güzellikleri taçlandırıyor" dedi. Vakıfbank Genel Müdürü Mehmet Özcan ise, bankalarının faaliyetleri ile ilgili bilgiler vererek, Denizli’deki yatırımlar nedeniyle Başkan Osman Zolan’ı tebrik etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku