Ekonomi:
banner175
Vali Altıparmak'tan Aynes'e destek çağrısı
Vali Dr. Ahmet Altıparmak, ülkemizin önemli süt ve süt ürünleri üreticisi Aynes’te incelemelerde bulundu. Vali Altıparmak, Denizli’nin değeri olan Aynes’e herkesin sahip çıkmasını istedi.
 
Acıpayam’da bulunan Aynes Süt ve Süt Ürünleri Tesisini ziyaret eden Vali Dr. Ahmet Altıparmak, işletmenin idari ve üretim noktalarında incelemelerde bulundu. Burada çalışan personelle sohbet eden Vali Dr. Ahmet Altıparmak, yetkililerden üretim safhaları hakkında bilgi aldı.
 
Aynes’in Türkiye’de süt ve süt ürünleri ile yem üreten önemli bir firma olduğunu vurgulayan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Denizli’nin değeri olan firmada binlerce kişinin çalıştığına dikkat çekerek; “İşletmede şu anda 1050 kişi çalışıyor. Bu büyük bir rakam. Buradaki çalışanların yanı sıra, birçok çiftçimiz ürünlerini bu işletmeye getiriyor. Yani buradan binlerce kişi ailesini geçindiriyor, ekmek parasını kazanıyor. Bilindiği gibi bir süre önce firmanın ismi terör yapılanması ile anılmıştı. Ama artık firmanın bu yapılanmayla bir bağlantısı kalmadı. Süt ve süt ürünleri sektöründe önemli kuruluşlar arasında yer alan Aynes’e tüm Denizlililer sahip çıkmalı” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku