Ekonomi:
banner175
Vali Altıparmak'tan işsizliği çözecek formül
Halk toplasnısının ikincisi vatandaşların yoğun katılımı ile yapıldı. Vatandaşlar, toplantıda sorun, talep ve şikâyetlerini direkt olarak Vali Ahmet Altıparmak’a iletti, Vali Altıparmak da sorunların çözümü için ilgili Daire Müdürlerine talimat verdi.
 
İŞSİZLİKTEN YAKINANLARA FORMÜL
Toplantının sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Denizli’nin işsizliğin en az yaşandığı bir kent olduğunu söyleyerek; “Denizli’de çalışmak isteyene mutlaka iş var. İş arayan vatandaşlarımızın biraz vasıf kazanmaları lazım, biraz becerilerinin olması lazım. Bir de iş beğenmemezlik yapmamaları lazım.
 
İŞVERENLE İŞ ARAYAN BULUŞTURULACAK
İş arayan bazı vatandaşlarımız bazen işçi talep eden yerlerle buluşamayabiliyorlar. Biz burada gayet iyi niyetle bu talepleri bir araya getiriyoruz. Personel talep eden yerlerle buluşturmaya çalışacağız. İş bulunduğu halde tekrar tekrar aynı taleple gelirse yapacak bir şey yok” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku