Ekonomi:
banner175
Vali Altıparmak'tan istihdam toplantısı çağrısı
Yazılı açıklama yapan Vali Ahmat Altıparmak, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrıları sonrasında işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılması hedeflerine yönelik olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu tarafından başlatılan “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında; İlimizde de istihdam seferberliği başladı” dedi.
 
“Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı çerçevesinde 27 Şubat Pazartesi günü de geniş katılımlı programla işadamlarıyla bir araya gelinecek toplantıda ana tema “Artı 1 İstihdam Teşviği” olacak.
 
Vali Dr. Ahmet Altıparmak başkanlığında yapılacak olan toplantıda; toplantıya katılan işadamlarımız Vali Dr. Ahmet Altıparmak, İş-Kur İl Müdürü V.  Fatih Işık ve SGK İl Müdürü Abdullah Mersin tarafından “Artı 1 İstihdam Teşviği” hakkında bilgilendirilerek;  Denizli’de istihdamın artırılması ve işsizliğin azaltılması üzerine karşılıklı görüş alış-verişinde bulunulacak.
 
Sanayi, turizm ve tarım gibi birçok sektöre ev sahipliği yapan Denizli’de; kendi öz kaynaklarımızın etkin kullanımıyla sanayimizin geliştirilerek dışa bağımlılığımızın azaltılması ve buna bağlı olarak da istihdamın arttırılmasının planlandığı “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı çerçevesinde, İlimizde hem yeni istihdamların oluşturulması hem de ülke ekonomisine azami katkı sağlanması adına Vali Dr. Ahmet Altıparmak başkanlığında geçtiğimiz hafta Oda Başkanları ve ilgili Daire Müdürleri ile birlikte ilk toplantıyı gerçekleştirilmişti. İşadamlarımızın da katılacağı ikinci toplantı; 27 Şubat 2017 Pazartesi günü Saat: 16:00’da Anemon Otel’de gerçekleştirilecek.
 
Vali Dr. Ahmet Altıparmak düzenlenecek toplantının önemine değinerek, Denizli’deki tüm sanayici ve işadamlarını toplantıya davet etti.  
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku