Ekonomi:
banner175
Vali Karahan'dan Denizli'nin devlerine ziyaret
İlk olarak Faber Mermer’i ziyaret eden Vali Karahan, Faber Mermer Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cinkaya tarafından karşılandı. Cinkaya ile bir süre görüşen Karahan, fabrika ve üretim safhaları hakkında bilgiler aldı.
 
Vali Hasan Karahan daha sonra Ozan Tekstil’i ziyaret etti, Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Katrancı ve Başkan Yardımcısı Ozan Katrancı tarafından karşılandı.
Tekstilin başkenti olarak bilinen Denizli’nin sanayinin her alanında önemli kuruluşlarıyla ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunduğunu ifade eden Vali Karahan; “İhracatta ilk sekiz içinde yer alan Denizli’de sadece tekstil üretimiyle sınırlı kalmayıp sanayi çeşitliliğinin arttırılması hem Denizli, hem de ülke ekonomimize önemli katkılar sağlıyor. Müteşebbis Denizlili işadamlarımız sanayinin ve üretimin her alanında ekonomimize önemli katkıda bulunuyor. Verdikleri bu katkı da her yıl artarak devam ediyor. Sanayinin her alanında yer alan sanayicilerimize teşekkür ediyor, işlerinin hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku