Ekonomi:
banner175
Zafer Katrancı'ya ‘Caillou' sorusu
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde avukatı Mehmet Ali Dokumacı ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Katrancı, ifade sürecine ilişkin bilgiler verdi.
 
Örgüte ait bir televizyonda yayınlanan Caillou isimli çizgi film karakterini 2010 yılında ürünlerinde kullanabilmek için yine örgüte bağlı bir şirkete ödediği 370 bin lira için ifadesine başvurulduğunu söyleyen Katrancı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne ulaştıktan sonra olayın aydınlandığını fakat kalabalık gözaltı sayısı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle hafta sonunda savcıların görev yapmaması nedeniyle iki gün misafir edildiğini söyledi.
 
Bu süreçte çok sayıda dostundan telefon aldığını ve mutlu olduğunu belirten Katrancı, “Zafer Katrancı asla Türkiye’ye ihanet etmez. Bundan sonra hem ürün sattığımız, hem de aldığımız firmalar hakkında araştırma yapmadan, kim olduklarını öğrenmeden ticari ilişkiye girilmemesi talimatını verdim” dedi.
 
Denizlispor’a ve şehre yaptığı hizmetleri hatırlatan Katrancı, FETÖ’cülerin kendisini sevmediğini kaydeden Katrancı, “Gerek Denizlispor camiasının içinde gerekse bu şehrin bir işadamı olarak Denizli’ye hizmetlerimiz oldu. Bu hizmetleri takdir eden insanlar beni sever bu tür yapılar sevmez”dedi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

UZUN GRUBU’NUN AİLE BULUŞMASI
Denizli’nin önde gelen şirketlerinden Uzun Grubu yıl sonu etkinliğinde çalışanlarıyla buluştu. Oyuncu...

Haberi Oku