Gündem:
banner175
10 Kasım törenleri Valilik önündeki Atatürk Anıtı'nda
Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre; anma törenleri 10 Kasım 2018 Cumartesi günü, saat 08.55’te çelenk sunumuyla başlayacak.
 
Atatürk’ün aramızdan ayrıldığı saat olan 09.05’te ise acil durum sirenleri 2 dakika boyunca çalacak, törenlerde ardından İstiklal Marşı okunacak. Nevzat Karalp Anadolu Lisesi’nde program ile anma töreni, saat 10.00’da Halk Eğitim Merkezi Salonunda devam edecek.  
 
Anma etkinlikleri kapsamında saat 15.00’te Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesince hazırlanan “Ata’mızı Anıyoruz”  Resim Sergisi Forum Çamlık AVM’de gezilebilecek.
 
Ayrıca saat 20.00’de Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı tarafından düzenlenen “Atatürk’ü Anma”  Konseri Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak.
 
Atatürk’ün ölümünün yıldönümü nedeniyle yayınlanan mesajlardan elimize ulaşanlar ise şöyle:
HASAN KARAHAN – DENİZLİ VALİSİ
Cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz komutan ve büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 80’inci yılında rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. 
Milletimizle birlikte 1919’da başlattığı büyük mücadeleyi 1923’te Cumhuriyetimizi kurarak zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, büyük başarıları ve milletimize çizdiği çağdaş uygarlık yolu ile sonsuza dek sevgi ve özlemle hatırlanacaktır.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK gerek askeri dehası, gerekse devlet adamlığı ile geride bıraktığımız yüzyılda sadece kurduğu ve mimarı olduğu Türkiye Cumhuriyeti için değil, tüm insanlık ve dünya tarihi açısından önemli bir şahsiyettir. Başlatmış olduğu Millî Mücadele, bağımsızlık mücadelesi veren milletler için ilham kaynağı olmuş, yaktığı bağımsızlık meşalesiyle tarihe ışık tutmuştur.
Atatürk, hayatı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık ve uygarlık mücadelesindeki tüm gücünü Türk Ulusuna olan inancından ve güveninden almıştır. Bizler de bugün üzerimize düşen sorumlulukların bilinciyle Atatürk’ün ilke ve inkılapları ile hiç sönmeyecek bir meşale misali aydınlattığı uygarlık yolunda, kararlı ilerleyişimizi sürdürmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Tarihin her evresinde kendisini parçalamaya, yok etmeye çalışanlar karşısında, ihanetlere, isyanlara ve her türlü kirli oyuna rağmen birlik olmayı başarmış bir milletin mensupları olduğumuz ve bugün de hiçbir güce boyun eğmeyeceğimiz çok iyi bilinmelidir.
10 Kasım, sadece Mustafa Kemal Atatürk’ü anma değil, onun en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni geliştirip koruyarak geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz gündür.
Atatürk’ün “Türk çocuğu, atalarını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.” sözünü hiç unutmadan onun düşüncelerini anlamak, muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma hedefi doğrultusunda ilerlemek; karşımıza çıkacak tüm güçlükleri birlik, beraberlik içinde yenerek ve yılmadan çalışarak örnek bir ülke olmayı sürdürmek millet olarak en önemli görevimizdir. Cennet vatanımızı bize emanet eden ecdadımıza karşı bu en büyük sorumluluğumuzdur.
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal Mücadelemizin tüm Kahramanlarını, vatanın birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden tüm Şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş Gazilerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.
 
OSMAN ZOLAN – BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Türk milletinin bağımsızlık destanını yazan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla andıklarını belirten Başkan Osman Zolan, “Kurtuluş Savaşımızın simgesi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yılını idrak ediyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de ilerisine taşımak için durmaksızın çalışıyoruz. O sadece bu toprakları kurtarmakla kalmayıp, milletimizin geleceğine yönelik adımlar atılmasında öncü olmuş, diğer uluslarca da pek çok konuda rol model alınmıştır” ifadelerini kullandı.
Başkan Osman Zolan, Mustafa Kemal Atatürk’ün "Türk’e ev, bark olan her yer; sağlığın, temizliğin, modern kültürün örneği olacaktır" sözünden hareketle, çalıştıklarını ve hizmetlerini sürdürdüklerini kaydetti. Başkan Zolan, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk yaşadığı dönem içerisinde pek çok reformu hayata alarak, milletimizin en iyi şartlarda yaşaması için çalışmalar gerçekleştirmiştir. Bizlerde O’nun gösterdiği yolda, her geçen gün büyüyen ve gelişen ülkemiz ile Cumhuriyetimizin 100. Yılında çok daha güçlü ve başarılı olacağız. Bu duygularla cennet vatanımızın uğruna canını, kanını feda etmiş tüm şehitlerimizi yad ediyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet, hasret ve saygıyla anıyoruz" dedi. 
 
ŞAHİN TİN – AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 80. yıldönümünde anma mesajı yayınladı. Milletvekili Şahin Tin, yayınlamış olduğu anma mesajında şu görüşlerini paylaştı: ‘Düşmana karşı göğsünü siper ederek vatanın kurtuluşu için büyük mücadeleleri zafere taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ortaya koyduğu cesur irade sayesinde Cumhuriyetimizin temellerini atmıştır. Sarsılmaz değerlerimizin inşasına ilk tuğlayı koyan Gazi Atatürk yaşadığı süre içinde aldığı cesur kararlar sayesinde aziz milletimize destansı bir hikâye bırakmıştır.’
Mustafa Kemal Atatürk’ün yorgun bir millete cesaret aşıladığını ve cesur duruşuyla harap olan vatan topraklarına umut fidanları diktiğini belirten Milletvekili Şahin Tin; ‘Gazi Mustafa Kemal üstün meziyetlere sahip komutan ve aynı zamanda güçlü bir devlet adamıydı. Türkiye’nin istiklal ve istikbaline ışık tutan, eşsiz bilgi ve tecrübesiyle milletimizi yepyeni ufuklara sürükleyen Gazi Atatürk bugünlerin temelini yaşadığı o dönemlerde atarak bizlere geniş bir ufuk çizmiştir. Onun fikirleri bizde her zaman yaşayacak, bizlere emanet olarak bıraktığı milli değerlerimiz ve kutlu mirası ilelebet payidar kalacaktır. Bu hüzünlü gün vesilesiyle aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyorum’ dedi.
 
NİLGÜN ÖK – AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ
AK Parti Denizli Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Nilgün Ök, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önder Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 80. yıldönümünde, rahmet, özlem ve saygıyla andıklarını söyledi. Milletvekili Ök, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin istiklal mücadelesinde askeri başarıları ve geleceğe yönelik hamleleri ile sadece milletine umut olmamış, bağımsızlığına kavuşamamış başka milletlere de örnek olmuştur. Ulu Önder yaşamını ülkemizin muasır medeniyet seviyesine çıkması için adamış, bu uğurda pek çok konuda mücadele ederek, milletimizin belleğinde asla unutulmayacak bir liderimizdir" diye konuştu.
 
AK Parti Denizli Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Nilgün Ök, Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ün Türk milletine emanet ettiği cumhuriyetin, çağdaş, mutlu ve refah içinde olması adına çalışmaları sürdüreceklerini belirtti. Milletvekili Ök konuşmasına şöyle devam ett;  "2002 yılından bu yana O’nun işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkabilmek için başta demokrasi, hukuk, bilim, eğitim, ekonomi, askeri, sağlık,  vb. birçok alandaki hizmetlerimiz ile Cumhuriyet tarihimizde rekor atılımlara imza attık. Cumhuriyeti kimsesizlerin kimsesi anlayışı ile yöneterek, ülkemizde refahın, huzurun ve barışın gelişmesi için önemli işleri gerçekleştirdik. 2023 hedefimize adım adım yaklaşırken, O’nun değerleri ve milletimize duyduğu sevgiyi asla unutmayacağız."
 
Milletvekili Ök, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yılında kendisini ve O'nun şahsında kurtuluşumuzda görev almış tüm silah arkadaşlarını, bu toprakların bağımsızlığı için kanını döken tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi minnet, rahmet, özlem ve saygıyla anıyorum” dedi.
 
PROF.DR. HÜSEYİN BAĞ – PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ
Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘‘Bütün ümidim gençliktedir’’ sözüyle Millî Mücadele’nin başından itibaren köhnemiş fikirlere karşı tek çarenin gençlikte ve genç fikirlerde olduğunu, çağdaş zihniyetle yetişen kuşaklara bıraktığı bu vatanı gelecekte daha da ilerilere taşıyacak ve onu her türlü tehlikeden koruyarak ebediyen yaşatacak olanların gençler olduğunu söylemiştir.
Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘‘Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.’’ sözünden hareketle Pamukkale Üniversitesi ailesi olarak; daima bu bilinç ve gaye ile başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları canları pahasına kazanmış tüm vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti içerisinde, aklın ve bilimin ışığında, çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmak için durmadan ve yorulmadan bu hedefe koşacak gençlerimizi yetiştirmeye devam edeceğiz.
Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümünde kendisini saygı ve rahmetle anıyor, başta şahsım olmak üzere tüm Pamukkale Üniversitesi ailesi olarak bu toprakları bizlere büyük, güçlü ve modern Türkiye yapan Ulu Önderimize sonsuz minnet duyuyoruz.
 
10 Kasım dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Atatürk için “O’nu saygı ve özlemle anıyoruz. O’nun ‘Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır. Tek bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!’ sözlerini, düstur edindik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘En büyük eserim…’ dediği Cumhuriyetimizin ilelebet var olması için, hiç durmayacağız. Cennet bildiğimiz vatanımız Türkiye'nin ve kahraman milletimizin istikrar ve güvenle büyüyüp güçlenmesi için yılmadan yorulmadan çalışacak, hep beraber geleceğe yürüyeceğiz.” dedi.
 
MÜJDAT İLHAN – DENİZLİ BAROSU BAŞKANI
“Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu yeterlidir.” diyen Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu ve bizlere miras bıraktığı Cumhuriyetimize sahip çıkarak; onun ilkelerine olan bağlılığımızı tüm dünyaya ilan ediyor, onun hedeflediği laik ve çağdaş ülke yolunda hızla ilerlemeyi sürdürüyoruz.
Türk Ulusu olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk gibi bir lidere sahip olmakla duyduğumuz onur, hiçbir şey ile kıyaslanamaz. O, başarılı bir asker, ileriyi gören bir devlet adamı, iyi bir siyasetçi, çözüm odaklı, cesaretli ve aydınlık Türkiye'mizin eşsiz lideridir.
Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ilke ve devrimlerinin izinde, fikirlerini yaşatarak ışığıyla yolunda yürümeye devam edeceğiz! Aramızdan ayrılışının 80. yılında saygı, gurur ve özlemle anıyoruz.
 
UĞUR ERDOĞAN – DENİZLİ TİCARET ODASI BAŞKANI
DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ın, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamasında, şu görüşler yer aldı: “Zaman ilerledikçe, her deha gibi O’nun da muhteşem zekasını, ileri görüşlülüğünü ve eşsiz cesaretini, her an bir kez daha doğrulamakta, büyüklüğünü gözler önüne sermektedir. ‘Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir… Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir.’ diyen Atatürk, yaptıklarıyla yalnızca Anadolu’nun değil insanlığın da yolunu aydınlatmış, çağlar ötesine ışık tutmuş bir rehberdir; liderdir! O’nu insanlık tarihine uğurladığımız 10 Kasım ise, garip bir vatan evladı olarak halkın bağrından çıkıp Başkomutan Gazi Mustafa Kemal olarak milletinin makus talihini değiştiren bir büyük kahramanın, adını ebediyete yazdırdığı bir gündür. Çakmak çakmak baktığında içinizdeki kahramanı uyandıran o gözler, takvim 10 Kasım 1938’i, saatler 09.05'i gösterdiğinde, kapanmadı; aksine Doğu’dan tüm dünyayı ışıtan, yüzünü O’na dönen her insanı ısıtan bir güneş halini aldı… O’nu saygı ve özlemle anıyoruz. O’nun ‘Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır. Tek bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak!’ sözlerini, düstur edindik… Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘En büyük eserim…’ dediği Cumhuriyetimizin ilelebet var olması için, hiç durmayacağız. Cennet bildiğimiz vatanımız Türkiye'nin ve kahraman milletimizin istikrar ve güvenle büyüyüp güçlenmesi için yılmadan yorulmadan çalışacak, hep beraber geleceğe yürüyeceğiz.”
 
NECİP FİLİZ – AK PARTİ İL BAŞKANI
AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası kapsamında yayınladığı mesajda,“ Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurladığımız günün 80. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz “ dedi.
Büyük fikir ve eylem insanı olarak ülkemizin bugünlere ulaşmasında büyük payı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün muasır medeniyetler seviyesine ulaşma ideallerine bugün her zamankinden  çok daha yakın olduğumuzu vurgulayan Başkan Filiz ; “ Mustafa Kemal Atatürk ün istediği Türkiye’yi Milletimizin engin desteği ile yakaladık. Bundan sonra yolumuz daha da aydınlık ve açık olacaktır” dedi.
 
Mustafa Kemal Atatürk’ün gücünü milletine olan sevgisinden, inancından ve güveninden aldığını belirten Başkan Filiz mesajında devamla şu ifadelere yer verdi:
 
“ Mustafa Kemal Atatürk gerektiğinde savaş, gerektiğinde barış ve yeri geldiğinde diplomasiyi en iyi şekilde kullanarak dehasını ortaya koymuş, başarıları, özgür yaşamak isteyen diğer milletlere de yol gösterici olmuştur.
 
Ülke olarak, sahip olduğumuz değerlerimizi gelecek nesillere taşımak adına gençlerimizin de aynı şuur, inanç ve özveriyle çalışacaklarına, daha üstün başarılara imza atacaklarına yürekten inanıyorum. Milletimizi daha güzel günlere taşımak için onun mirasına sahip çıkacaklar, vatanımızı sonsuza kadar yaşatacaklardır.
 
Gazi Mustafa Kemal’in kurduğu ve bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet muhafaza etmek, milletimizin her bir ferdiyle birlik ve beraberlik içinde O’nun hedeflediği muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak amacıyla hiç durmadan ve yorulmadan koşmaya devam edecek ve 2023 yılında Cumhuriyetimizin 100.yılında hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız.
 
Bu şuurla bugün bizler, istiklal ruhuna ve kurtuluş felsefesine sıkı sıkı sarılarak, Cumhuriyetimizin ideallerini ve hedeflerini, aziz milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için aynı heyecanla, azimle çalışmaktayız. Türkiye bugün bölgesinde yıldızı parlayan, örnek gösterilen bir konuma yükselmiştir. Dünya'da mazlumların umudu olan Türkiye, ideal ve ilke ile yoluna devam etmektedir. Ay yıldızlı bayrağıyla tek bayrak, 80 milyon insanıyla Tek Millet, Misak-ı Milli sınırlarıyla tek devlet ve bu topraklarını vatanlaştıran milyonlarca şehidiyle güçlü Türkiye yolunda ilerlemektedir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatan savunmasında canlarını ortaya koyan kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Ruhları şad olsun.”
 
CAFER BİRTÜRK – MHP İL BAŞKANI
MHP  il Başkanı Cafer Birtürk, Türk milleti’nin kurtarıcı ve Cumhuriyetimizin kurucu Atatürk’ün devlet adamlığı sayesinde bugün huzur ve refak içerisinde yaşandığını hatırlattı.  Birtürk, mesajında şunları söyledi:
''Her ulusun tarihinde kahramanlar yatar. Kahraman bolluğu bakımından ırklar arasında en şanslı ırk ise TÜRK IRKIDIR.
Tarihimizdeki kahramanlardan biride; Anadolu’daki Son TÜRK DEVLETİMİZİN kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’tür. Her sene olduğu gibi bu senede ATATÜRK’ümüzün aramızdan ayrılışının üzüntüsünü yaşadığımız bir gündeyiz.
Bugün günlerden 10 Kasım... Ulu önder Atatürk yaşamı boyunca milleti için çalışmış dünyada nadir liderlerden biridir. Ömrü yettiğince bize kazandırdığı değerler ile ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarmıştır.
 Atatürk’ ü önce tanımalı ardından yurdumuz ve TÜRK MİLLETİ için yaptıklarını anlamalı ve anlatmalıyız. Atatürk çok çalıştı ve kısa ömründe birçok başarı elde ederek, yorularak aramızdan ayrıldı.
Ancak bizler ATATÜRK’ün evlatları olarak yarıda bıraktığı işleri tamamlamalı; TÜRKİYE Cumhuriyeti’ni sonsuza dek ayakta tutmak ve TÜRK MİLLETİ’ni muasır medeniyetler içerisinde en üstünü yapmak için çaba göstermeliyiz. MHP  il Başkanlığı olarak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve nezdinde tüm şehitlerimize Allah(c.c)’tan rahmet diliyoruz.
Allah(c.c) mekânlarını cennet eylesin.
Ne mutlu TÜRK’üm diyene!”
 
İBRAHİM KASAPOĞLU – VATAN PARTİSİ İL BAŞKANI
Büyük önderimizi ölümünün 80. Yılında saygıyla,özlemle, şükranla anıyoruz.
Atatürk devrimleri, ilkeleri ve düşünceleri bugünde Türk Milletine yol gösteriyor, ışık tutuyor.
Atatürkçülüğün modası geçti, ulus devletlerin miadı doldu diyenler bir kez daha hayal kırıklığına uğradı.Artık dünyamızda Atlantikçiliğin, küreselciliğin, liberalizmin yıldızları sönüyor.Yeniden gelişen ve ezilen mazlum milletlerin başarıları yükseliyor.Atlantik cephesi dağılıyor.Avrasya çağı başlıyor.
Bugün Türkiyemizin yürüttüğü Vatan Savaşı ve Ekonomik Savaşta Atatürkçülük milletimizin önündeki tek seçenektir.Bu nedenle Atatürkçülük sadece mazide kalan bir olay değildir.Bugünde Türk Milletinin önündeki sorunların çözümünde bizlere yol gösteren, ışık tutan bir düşüncedir,bir programdır.10 Kasımlarda Türk Ulusu olarak, yasta değil, Atamızın izindeyiz.
 
UĞUR GÖKBEL - AK PARTİ PAMUKKALE İLÇE BAŞKANI
AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 80. yıldönümünde andı. Atatürk’ün vatanın her köşesinin işgal edildiği, ordusunun silahsız bırakıldığı, tüm egemenlik haklarının ortadan kaldırıldığı bir ortamda, millete umut olduğunu kurtuluşa önderlik yaptığını ifade etti.
AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel mesajında şu görüşlere yer verdi: “Bir milleti peşinden sürükleyebilmek, zor olanı başarmaya ikna etmek ve bu inancı aşılamak ancak liderlerin özelliklerindendir. Gazi Mustafa Kemal de, milletimizin o dönem ihtiyaç duyduğu lider olarak tarih sahnesine çıkmış ve kahraman milletimiz ile birlikte tarihe not düşen destanlar yazmıştır. Türk Milleti’nin asla esir edilemeyeceğini, boyunduruk altına girmeyi hiçbir koşulda kabul etmeyeceğini tüm dünyaya göstermişlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve değerli silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun” dedi.
 
EKREM BAŞER – AK PARTİ MERKEZEFENDİ İLÇE BAŞKANI
AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer 10 Kasım nedeniyle yayımlamış olduğu mesajında, “ Türk Milletinin istiklal mücadelesi olan Kurtuluş Savaşı’nı milletin kenetlenmesiyle birlikte zafere ulaştıran, Cumhuriyeti bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 80. yılında saygıyla ve minnetle yad ediyoruz. Milletimizden aldığı güçle 1919 yılında başlayan istiklal mücadelemizi ‘Ya İstiklal, Ya Ölüm’ diyerek 1923 yılında Cumhuriyetle taçlandıran Gazi Mustafa Kemal gösterdiği bu büyük mücadele ile tüm dünyanın hayranlığını kazanmış bir liderdir, bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet muhafaza etmek, milletimizin her bir ferdiyle birlik ve beraberlik içinde O’nun hedeflediği muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak amacıyla hiç durmadan ve yorulmadan koşmaya devam edecek ve 2023 yılında Cumhuriyetimizin 100.yılında hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız. Bu düşüncelerle vefatının 80. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizi, gazilerimizi saygıyla ve minnetle yad ediyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku