Gündem:
banner175
18 yaş altına kısıtlama kalktı, 65 yaş üzeri her gün dışarı çıkabilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında uzun bir aranın ardından ilk kez yüz yüze kabine toplantısı gerçekleştirildi. Yaklaşık 3 saat süren toplantı sona erdi.
 
Toplantının ardından açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, lokanta, kafe ve kıraathanelerin kapanış saatlerinin 24.00’de uzatıldığını açıkladı. Sinema, tiyatro ve gösteri merkezlerinin 1 Temmuz’dan itibaren faaliyete geçebileceklerini belirten Erdoğan, kısıtlı kesime ilişkin de önemli açıklamalar yaptı.
 
18 YAŞ ALTINA KISITLAMA KALKTI
Pandeminin ilk günlerinden itibaren evlerine kapalı kalan, bir süre önce de haftanın belirli günlerinde dışarı çıkmalarına izin verilen 18 yaş ve altı kesime uygulanan kısıtlama kaldırıldı. Erdoğan, 18 yaş altının sokağa çıkabileceğini açıkladı.
 
65 YAŞ ÜSTÜ DE RAHATLADI
Pandemiden etkilenen en önemli kesim olan 65 yaş ve üzeri kesimin üzerindeki baskı da kaldırıldı. Erdoğan, 65 yaş üstü vatandaşların her gün 10.00 ila 22.00 saatleri arasında dışarı çıkabileceklerini duyurdu.
Erdoğan ayrıca, “Milli parklar gibi parklar 18 yaş altı, 65 yaş üstü için ücretsiz olacaktır. Düğün salonları belirlenen kurallara uygun şekilde 1 Temmuz’dan itibaren hizmete başlayabilecektir” dedi.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku