Gündem:
banner175
2018 fidan dağıttılar
Denizli Orman Bölge Müdürlüğü, yılbaşı süslemesi için ağaçların kesimini engellemek ve vatandaşların yeni yıla fidan dikmeleri sağlamak için etkinlikte, toplam 2018 adet am, badem, ceviz, adaçayı, lavanta fidanı dağıttı.
 
Bir alışveriş merkezinde açılan standa, Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu ve bölge müdürlüğüne bağlı personel tarafından dağıtalan fidanlara Denizliler, büyük ilgi gösterdi. Fidanlar kısa sürede tükendi. Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu, amaçlarının yeni yıla ağaç keserek değil, fidan dikilerek girilmesi olduğunu belirterek, "2017 yılında orman yangınları açısından iyi bir yıl olmadı. Ancak ağaçlandırma, ormanların korunması ve diğer ormancılık faaliyetleri bakımından güzel bir yıl oldu. Bunu da ücretsiz fidan dağıtımıyla taçlandırıyoruz. Vatandaşlarımız, yeni yıla ağaç keserek değil, fidan dikerek girsinler" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku