Gündem:
banner175
65 yaş ve üstü vatandaşlar sokağın tadını çıkarıyor
 
Koronavirüs (Kovid-19) tehdidi nedeniyle alınan ilk önlemlerden biri olan 65 yaş ve üstü sokağa çıkma yasağıydı. Uzun bir süredir virüs nedeniyle evlerinden çıkmayan 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma yasağına vaka sayılarının düşüş göstermesiyle esneklik getirildi. 65 yaş üstü vatandaşlar saat 11.00 itibariyle sokaklara çıktı.
 
Denizli’de kısıtlamanın kalktığı ilk dakikalardan itibaren sokaklarda yoğunluk oluştu. Haftalardır evlerinden çıkamayan vatandaşlar, kendini sokağa attı. Yürüme mesafesinde izin verilen yurttaşlar, evlerinin yakınlarındaki parklarda vakit geçirirken, kentin en işlek yeri olan Delikliçınar Meydanı ve Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde de yoğunluk oluştu.
 
Sokağın tadını çıkaran vatandaşlar, doyasıya yürüdü banklarda oturdu. Bazıları da meydandaki horoz heykeli ve boş caddede fotoğraflar çektirdi. Polis ekipleri vatandaşları sosyal mesafeye dikkat etmeleri konusunda sık sık uyardı.
 
Ayrıca, sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 14 yaş ve altı çocukların 13 Mayıs Çarşamba günü; 15-20 yaş arasındaki gençlerin ise 15 Mayıs Cuma günü, 11.00-15.00 saatleri arasında yürüme mesafesiyle sınırlı olmak, sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla istisna olarak dışarı çıkmalarına izin verilecek.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku