Gündem:
banner175
6'sı müdür 10 polis meslekten atıldı
Darbe girişimi sonrasında başlatılan OHAL kapsamında 4’üncü ve 5’inci Kanun Hükmünde Kararnameler Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan yeni kararname ile Emniyette, TSK’da ve kamuda çalışan toplamda 2 bin 724 personel mesleklerinden ihraç edildi, bunlardan 2 bin 360’ı polisti.
 
KAÇARKEN YAKALANMIŞTI
Liste bir dönem Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube müdürlüğü yapan, darbe girişimi öncesi de Toplum Destekli Polis Müdürlüğü yapan Suphi Engin de var. Engin, darbe girişiminin hemen ardından Denizli Emniyet Müdürü’nün haberi olmadanm şehir dışına çıkmış ve İzmir’de havaalanında yurtdışına çıkmak isterken yakalanmıştı.
 
DENİZLİ’DEN KİMLER VAR
Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre, Denizli’de görev yapan polislerin isimleri şöyle:
Suphi Engin (3. Sınıf Emniyet Müdürü), Halim İltaş (3. Sınıf Emniyet Müdürü), Cemil Doğutaş (4. Sınıf Emniyet Müdürü), Gökhan Kahraman (4. Sınıf Emniyet Müdürü), Nadir Gergin (4. Sınıf Emniyet Müdürü), Murat Gök (4. Sınıf Emniyet Müdürü), Ömer Candan (Emniyet Amiri), Özkan Demirayak (Komiser), Soner Şahin (Polis Memuru), Yaşar Şancı (Polis Memuru)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku