Gündem:
banner175
7 adliye memuru tutuklandı
Denizli’de, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan ve mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan 32 zabıt katibi ile mübaşir için Cumhuriyet Savcılığı itirazda bulundu.

Cumhuriyet Savcılığının itirazı üzerine yeniden gözaltına alınan zabıt katibi ve mübaşirlerden 7’si hakkında tutuklama kararı verildi. Böylece tutuklanan zabıt katibi ve mübaşir sayısı 19’a yükseldi.
 
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Denizli Adliyesi’nde başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, 49 zabıt katibi ve mübaşir gözaltına alınmış, bunlardan 12’si tutuklanmış, 32’si adli kontrol şartıyla, 5’i de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku